Salata de cartofi cu legume si crenvursti

Printeaza

Salata de cartofi cu legume si crenvursti din: cartofi, supa, otet, sare, piper, ulei, ceapa, morcovi, crenvursti, maioneza, lapte, mazare, porumb si verdeata asortata.

Ingrediente:Salata_de_cartofi_cu_legume_si_crenvursti

  • 1 kg cartofi
  • 125 ml supa
  • 4 linguri otet
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 crenvursti fierti
  • 4 linguri maioneza
  • 2 linguri lapte
  • 100 g mazare congelata fiarta
  • 2 linguri porumb (conserva)
  • 3 linguri verdeata asortata tocata

 

Mod de preparare:

Se spala cartofii, se fierb in coaja circa 20 de minute. Se scurg, se lasa sa se racoreasca. Se decojesc si se taie cuburi. Supa se da in fiert cu otet, sare, piper si ulei si se toarna peste cartofi. Se curata si se toaca ceapa; se inglobeaza. Se lasa sa se patrunda 30 de minute. Se curata si se taie cuburi morcovii.

Se fierb in apa cu sare circa 5 minute. Se trec prin apa rece si se lasa sa se scurga. Se taie felii crenvurstii. Maioneza se amesteca impreuna cu laptele si se inglobeaza in compozitia de cartofi. Se amesteca apoi inauntru morcovii, amzarea, porumbul si crenvurstii. Se amesteca in salata 2 linguri  de verdeata tocata (ceapa verde, patrunjel, busuioc si hasmatuchi).

Salata se mai lasa sa se patrunda 15 minute. Se asaza in boluri si se serveste cu verdeata.

Salata de cartofi cu legume si crenvursti

Salata_de_cartofi_cu_legume_si_crenvursti

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu salata de cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.