Salata cu paste spiralate

Printeaza

O reteta foarte simpla de salata cu paste spiralate si carnat afumat, castraveciori murati, rosie, ananas, mazare, iaurt, ceapa rosie, usturoi, mustar, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Salata cu paste spiralate

  • 250 g paste spiralate
  • 1 cârnat afumat
  • 2 castraveciori muraţi
  • 1 roşie
  • 1 compot ananas
  • 1 conservă mazăre
  • 150 g iaurt
  • 1 ceapă roşie
  • 2 căţei de usturoi
  • o linguriţă muştar
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o oală cu puţină sare, fierbi pastele. Tai cârnatul, castraveciorii şi ceapa roşie rondele. Scurgi mazărea de suc şi tai roşia în felii subţiri.

Pentru sos, amesteci într-un bol iaurtul cu sucul de la compotul de ananas, zeama de lămâie şi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Salata_cu_paste_spiralate_1

Dai bolul la rece circa 1 oră. într-un bol de salată amesteci pastele cu restul ingredientelor, peste care torni sosul, omogeni­zând uşor.

Serviţi salata imediat după preparare, căci se oxi­dează repede. Vegetarienii pot folosi cârnati din soia.


Salata cu paste spiralate

Salata_cu_paste_spiralate

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.