Salata Copenhaga

Printeaza

Salata Copenhaga din: mere, gulii, cartofi, telina, ceapa, castraveti murati, maioneza si marar verde.

Ingrediente:

  • 3 mere
  • 2 gulii
  • 4 cartofi
  • 2 teline
  • 1 ceapa
  • 2 castraveti murati
  • 100 ml maioneza
  • 1 legatura marar verde

 

Mod de preparare:

Fierbeţi în apă cu sare cartofii şi ţelină, în coajă. Lăsaţi-le la răcit şi curăţaţi-le, apoi tăiaţi-le în cubuleţe.

Tăiaţi merele crude în felii, guliile crude julienne, radeţi ceapa cât mai mărunt şi castraveţii în cubuleţe cât mai mici.

Amestecaţi maioneza cu mărarul tocat mă­runt, sare şi piper şi turnaţi-o peste ingrediente.

Amestecaţi-le cu grijă pentru a nu le rupe. Se ţine la rece până în momentul servirii.

Salata Copenhaga

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Smechera salata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.