Rulouri de pui în crustă de mălai

Printeaza

Rulouri de pui în crustă de mălai din: piept de pui file, mozzarella, cascaval, malai, rosii cherry, sare, piper, cimbru, slanina.

Ingrediente:Rulouri_de_pui_în_crusta_de_malai

  • 2 piepti de pui file
  • 100 g cas sau mozzarella
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri malai
  • 300 g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat maruntit
  • 1 felie slanina

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci între şervete şi tai fiecare jumătate de piept în 3 felii pe care le înveleşti în folie şi le baţi uşor, cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Tai caşul în 12 bastonaşe subţiri. Presari fiecare felie de carne cu puţin cimbru şi sare după gust şi aşezi câte un bastonaş de caş.

Rulezi, prinzi cu scobitoare şi treci rulourile printr-un amestec de mălai, cimbru, piper şi sare. După ce ai pregătit jarul şi ai uns cu slăninuţă grătarul încins, aşezi rulourile şi le frigi timp de 20 de minute, întorcându-le pe toate părţile.

Când sunt gata, dar sunt încă fierbinţi, pui pe fiecare o felioară de caşcaval şi înfigi în scobitoare o roşioară. Le serveşti alături de salată verde ori salată de rucola proaspătă.

Rulouri de pui în crustă de mălai

Rulouri_de_pui_în_crusta_de_malai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.