Rulada de porc umpluta cu radacinoase

Printeaza

Rulada de porc umpluta cu radacinoase

 Rulada de porc umpluta cu radacinoase

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc pentru friptură
  • legume rădăcinoase: 2 morcovi, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 rădăcină de păstârnac
  • 2 cepe
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper după gust
  • 150 g-200 g unt pentru prăjit legumele
  • 150 nl ulei pentru prăjit carnea
  • 1 cub de concentrat de legume pe care îl prepari cu apă

 

Mod de preparare:

Tai carnea în aşa fel încât să obţii felii pe care le baţi cu ciocanul pentru carne. Le pre­sari cu sare şi piper şi le dai la rece. Pregăteşti apoi umplutura: Speli şi cureţi legumele şi le tai pe toate cubuleţe pe care le pui la prăjit în unt. întâi ceapa şi apoi celelalte.

După ce s-au înmuiat, adaugi supa preparată din cubul de concentrat şi laşi să fiarbă. La final, adaugi smântână şi potriveşti gustul de sare şi piper. Intinzi acest amestec peste fiecare bucată de carne, rulezi şi prinzi cu scobitori. într-o tigaie pui ulei să se încingă şi pui la prăjit fiecare ruladă.

Rulada de porc umpluta cu radacinoase1

Garnitura e la alegerea ta, în funcţie de gust şi poţi  aduce ruladele la masă alături de varză călită, paste făinoase, orez sau cartofi.

Ruladă de porc umplută cu radacinoase

Rulada de porc umpluta cu radacinoase

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ce bine arata rulada de porc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.