O reteta delicioasa de coaste picante de porc din: coaste de porc, ceapa, usturoi, ardei iute, lamai verzi, ulei extravirgin de masline si sare. Această reţetă prevede îmbinarea aromei dulcege a mentei şi cea plăcut aspră a lămâii verzi Ingrediente: 600 g coaste de porc 1 ceapă 1 căţel de usturoi 1 ardei iute 2-3 […]
Reteta zilei: Placinta cu afine
Placinta cu afine din: faina, zahar, lapte, unt, afine. Ingrediente: 1 cana de faina zahăr 1 cană 1 cana de lapte ½ ceasca de unt 300gr afine Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Ungeti o tigaie mare cu unt. Intr-un vas se topeste untul, apoi se toarnă în făină, zahăr și […]
Sarmale de porc cu slanina
Sarmale de porc cu slanina din: carne de porc, slanina, orez, ceapa, varza. Ingrediente: 1/2 kg carne de porc proaspătă 250 g carne de porc afumată 100 g slănină afumată 100 g orez 3 cepe varză murată Mod de preparare: Se pregătesc frunzele de varză murată, se curăţă de cotoare şi se ţin o ora în […]
Toba de porc cu usturoi
Toba de porc cu usturoi din: rinichi, carne de porc, sorici, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un stomac de porc căpăţână de porc rinichi carne proaspătă bucăţi de şorici usturoi sare piper Mod de preparare: Se curăţă şi se spală cu atenţie căpăţâna şi rinichii, în mai multe ape. Fierbem în apă cu sare căpăţâna, […]
Retete traditionale: sangerete de porc
Sangerete de porc din: sange, carne, slanina, sorici, orez, cimbru, ienibahar, sare, piper. Ingrediente: sânge de porc carne proaspătă slănină şorici orez sare piper cimbru ienibahar Mod de preparare: Se fierb în apă cu sare sângele, carnea, slănina şi şoricul; se răcesc sângele, carnea şi şoricul, şi apoi se dau prin maşina de tocat. […]