Retete delicioase pentru Meniul de Florii

Printeaza

Retete delicioase pentru Meniul de Florii:

Somon_cu_sparanghel_la_cuptor_04

Reteta zilei: Somon cu sparanghel la cuptor

Somon cu sparanghel la cuptor din: miere, mustar dijon, sos de soia, usturoi, somon, sparanghel, lamaie. Poate te intereseaza si: Sparanghel cu somon fume Paste cu somon si sparanghel Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare   Ingrediente :  2 linguri de miere 2 linguri de muștar Dijon 1 lingura sos de soia […]

 

Chiftelute_de_peste_la_cuptor_14

Reteta zilei: Chiftelute de peste la cuptor

O reteta delicioasa si foarte simpla de chiftelute de peste la cuptor din: peste alb, ceapa, usturoi, cartof, paine, patrunjel verde, ou, faina, sare si piper. Ingrediente:   1/2 kg peste alb, de preferinta file o ceapa 2-3 catei de usturoi un cartof mic 2 felii de paine patrunjel verde un ou putina faina sare si […]

Ghiveci_de_peste_04

Reteta zilei: Ghiveci de peste

O reteta delicioasa de ghiveci de peste din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, fasole verde, ceapa, masline si verdeata.   Ingrediente: 1 peste de 800 g 1 morcov 1 radacine de telina 1 radacina patrunjel 7 rosii 1 ceapa 200 g fasole verde 18 masline verdeata   Mod de preparare: Cureţi peştele şi îl tai […]

Crochete_de_peste_17

Reteta zilei: Crochete de peste

Crochete de peste din: fileuri de cod, oua, unt, faina, vin alb, apa, ulei, sare, piper si pesmet. Ingrediente: 400 g fileuri de cod 2 oua 50 g unt 2 linguri de faina 50 ml vin alb 200 ml de apa ulei sare piper pesmet   Mod de preparare: Fileurile de cod se spala si […]

Supa_cu_peste_si_creveti_08

Reteta zilei: Supa cu peste si creveti

Supa cu peste si creveti din: apa, supa de legume, sare, cartofi, morcovi, file de peste, creveti, ulei de masline, ceapa, telina, dafin, condimente, piper, patrunjel.   Ingrediente: 10 cani de apa 2 cani de supa de legume 1 lingura sare 3 cartofi 2 morcovi, felii subtiri 350gr file de peste, bucati ½ kg de creveti, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.