Reteta zilei: Tort cu crema de branza

Printeaza

Tort cu crema de branza din: faina, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare, pudra de cacao, zahar, ulei vegetal, oua, lapte batut, esenta de vanilie, colorant alimentar, cafea fierbinte si crema de branza.

Tort cu crema de branza

Tort cu crema de branza

 

Ingrediente:

  • 2 cani de faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurița de sare
  • 3 linguri de pudra de cacao
  • 2 cani de zahar
  • 1 cana ulei vegetal
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte batut
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • colorant alimentar roșu
  • 1 lingurița oțet
  • ½ ceașcă de cafea fierbinte
  • Crema de branza dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Amestecati faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, si pudra de cacao impreuna intr-un bol mediu.

In alt castron amestecati zaharul su uleiul. Bateti bine. Se adauga oualele. Se incorporeaza laptele bătut, vanilia, colorantul alimentar si amestecati bine.

Tort cu crema de branza

Adauga cafeaua și oțetul. Se amesteca ingredientele umede cu cele uscate si se bate bine pana la omogenizare.

Se toarna aluatul in 2 forme de tort in care se pune hartie de copt. Se da la cuptor pentru 35 de minute.

Tort cu crema de branza

Lasati sa se raceasca complet. Ornati cu crema de branza dupa preferinta.

Tort cu crema de branza

Tort cu crema de branza

Tort cu crema de branza

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Tortul arata foarte bine

  2. Bianca Varlan

    Si mie-mi palce tortul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.