Tort cu fructe de padure si crema de branza

Printeaza

Tort cu fructe de padure si crema de branza din: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, lapte, crema de branza, fructe de padure.

Ingrediente:Tort_cu_fructe_de_padure_si_crema_de_branza

  • 200 g unt + 20 g pentru uns forma
  • 200 g zahăr fin
  • 4 ouă
  • 185 g făină
  • 1 linguriţă de praf de copt
  • 100 ml lapte

Pentru crema:

  • 200 g cremă de brânză
  • 50 g unt moale
  • 2 linguri de zahăr pudră cernut
  • 300 g fructe de pădure

 

Mod de preparare:

Unge cu unt o formă de tort. Bate untul cu zahărul până obţii un amestec cremos şi adaugă treptat ouăle. Încorporează făina şi praful de copt, apoi laptele.

Toarnă amestecul în tavă şi dă-l la cuptor, pe nivelul din mijloc, până când trece testul scobitorii. După ce se răceşte, scoate-l din tavă şi pregăteşte crema.

Bate cu mixerul brânza împreună cu untul şi zahărul pudră până când obţii o cremă fină. Întinde crema uniform pe toată suprafaţa tortului şi ornează cu fructe de pădure.

Pentru un plus de savoare, adaugă în aluat o linguriţă de esenţă de migdale.

Tort cu fructe de padure si crema de branza

Tort_cu_fructe_de_padure_si_crema_de_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.