Reteta zilei: Piept de pui la gratar cu miere si mustar
PrinteazaPiept de pui la gratar cu miere si mustar din: piept de pui, miere, mustar dijon, cimbru, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 piept de pui, taiat bucati pe lungime
- ¼ ceasca de miere
- ¼ cana mustar dijon
- 2 linguri de frunze de cimbru proaspat, tocat
- 1 ½ linguri de ulei de masline
- Sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Pregatiti gratarul si incalziti la foc mediu. Intr-un bol, amestecati impreuna miere, mustar si cimbru tocat. Incorporati ulei de masline si condimentati cu sare si piper.
Asezonati pieptul de pui cu sare și piper si puneti pe gratar. Frigeti aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Ungeti cu sos dupa ce s-a fript cateva minute, pe fiecare parte.
Transferati pe un platou de servire, lasati sa se odihneasca 5 minute, apoi serviti.
Piept de pui la gratar cu miere si mustar
Pofta buna!