Reteta zilei: Ciuperci umplute cu sos pesto
PrinteazaCiuperci umplute cu sos pesto din: ciuperci, salata creata, nuci de pin, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare grunjoasa, avocado, branza, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 ciuperci mari curatate si spalate
- 2 cani salata creata
- 1-2 linguri nuci de pin
- 1/3 ceasca parmezan proaspat ras
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 praf sare grunjoasă
- 1 avocado
- 1/4 ceașcă branza maruntita
- sare si piper
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C.
Stropiti ciupercile cu ulei si asezati intr-o tava. Se presara cu sare si piper. Dati la cuptor timp de 15 minute.
Între timp, puneți salata, nuci de pin, branza, usturoi și un vârf de cuțit de sare în blender si procesati, incorporand usoar si restul de ulei.
Pasati avocado. Adaugati peste pasta facuta la blender si omogenizati.
Umpleti fiecare cipuerca cu sos pesto si presarati cu branza.
Serviti imediat.
Ciuperci umplute cu sos pesto
Pofta buna!
Trebuie sa incerc si eu ciupercile umplute cu sos pesto