Reteta zilei: Ciuperci umplute cu sos pesto

Printeaza

Ciuperci umplute cu sos pesto din: ciuperci, salata creata, nuci de pin, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare grunjoasa, avocado, branza, sare, piper.

Ciuperci_umplute_cu_sos_pesto_05

Ciuperci umplute cu sos pesto

Ingrediente: 

  • 3 ciuperci mari curatate si spalate
  • 2 cani salata creata
  • 1-2 linguri nuci de pin
  • 1/3 ceasca parmezan proaspat ras
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 praf sare grunjoasă
  • 1 avocado
  • 1/4 ceașcă branza maruntita
  • sare si piper

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C.

Ciuperci_umplute_cu_sos_pesto
Stropiti ciupercile cu ulei si asezati intr-o tava. Se presara cu sare si piper. Dati la cuptor timp de 15 minute.

Ciuperci_umplute_cu_sos_pesto_02

Între timp, puneți salata, nuci de pin, branza, usturoi și un vârf de cuțit de sare în blender si procesati, incorporand usoar si restul de ulei.

Ciuperci_umplute_cu_sos_pesto_03

Pasati avocado. Adaugati peste pasta facuta la blender si omogenizati.

Ciuperci_umplute_cu_sos_pesto_04

Umpleti fiecare cipuerca cu sos pesto si presarati cu branza.

Serviti imediat.

Ciuperci_umplute_cu_sos_pesto_05

Ciuperci umplute cu sos pesto

Ciuperci_umplute_cu_sos_pesto_05

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Trebuie sa incerc si eu ciupercile umplute cu sos pesto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.