Reteta zilei: Cartofi copti si aromati
PrinteazaCartofi copti si aromati din: cartof, ulei de masline, oregano, praf de usturoi, sare, piper, parmezan, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 cartof
- 1 lingura ulei de masline
- 1 linguriță oregano uscat
- ¼ linguriță praf de usturoi
- ¼ linguriță de sare
- piper proaspăt macinat
- 1 lingura parmezan ras
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Se spală cartofii bine, apoi se taie în fâșii. Asezati in tava si stropiti cu ulei.
Combinati oregano, praf de usturoi, sare și piper într-un bol. apoi se presara peste cartofi. Amestecati si presarati parmezan.
Apoi se presara peste cartofi. Amestecati si presarati parmezan.
Coaceți cartofii în cuptorul preîncălzit complet timp de 25-30 minute. Intoarceti la jumatatea timpului.
Garnisiti cu patrunjel si serviti.
Cartofi copti si aromati
Pofta buna!
Ii incerc si eu 🙂