Reteta ciuperci a la grec

Printeaza

Reteta ciuperci a la grec din: ciuperci, ceapa, marar, patrunjel, ulei, vin, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Reteta ciuperci a la grec

  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 legătură de mărar
  • 1 le­gătură de pătrunjel
  • ulei
  • 1 pahar de vin
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală, se taie bucăţi mari. Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei încins, se adaugă ciupercile, vinul şi se lasă la fiert.

Când s-au înmuiat ciupercile, se adaugă zeama de lămâie, verdeaţa tocată mărunt şi se mai dă în 2-3 clocote. La sfârşit se potrivesc de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.