Pulpe de pui (varianta)

Printeaza

Pulpe de pui 

Ingrediente:Pulpe de pui

  • 8 copane de pui
  • 2 ouă
  • 150 ml lapte
  • 4 linguri făină
  • 1 linguriţă boia
  • pesmet
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pregăteşti patru farfurii – în prima torni laptele, în a doua amesteci făina cu boiaua şi piperul, în a treia baţi ouăle împreună cu o lingură de ulei, iar în ultima pui pesmetul, lei fiecare copan, îl treci prin lapte, făină, ou şi pesmet, după care îl prăjeşti în ulei încins, întorcându-l pe toate părţile.

Pui apoi copanele prăjite cu puţin ulei şi o ceşcuţă-două de apă într-o tavă sau vas termorezistent şi le dai la cuptor pentru 25 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.