Pui la cuptor cu rosii cherry si sparanghel

Printeaza

Incingeţi cuptorul la 200°C (treapta 6). Puneţi într-un castron un piept de pui, cu piele cu tot. Adăugaţi 8 fire de sparanghel curăţate, 6 roşii cherry tăiate în două şi frunzele de la un fir de rozmarin proaspăt, plus un fir de rozmarin întreg. Amestecaţi totul cu un praf de sare, un praf de piper negru proaspăt măcinat şi puţin ulei de masline.

Puneţi legumele într-o „tavă” din folie de aluminiu şi aşezaţi deasupra puiul şi firul de rozmarin. Condimentaţi bine. Adăugaţi vin alb şi introduceţi tava în cuptor pentru 25-35 de minute. Serviţi puiul stropit cu oţet balsamic.

Pui la cuptor cu rosii cherry si sparanghel

Pui la cuptor cu rosii cherry si sparanghel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.