Pui cu rosii cherry

Printeaza

Pui cu rosii cherry din: pulpe de pui, rosii, ardei, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu rosii cherry

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g roşii cherry
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă mică
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri roşii pasate (din conservă)
  • 1 linguriţă pastă de ardei
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Dă pulpele cu sare şi piper Lasă-le să se înăbuşe, apoi rumeneşte-le. Scoate-le pe un platou.

Scufundă roşiile câteva minute în apă fierbinte, apoi în apă rece şi decojeşte-le cu grijă. Căleşte ceapa cu usturoiul, adaugă roşiile pasate din conservă, pasta de ardei şi lasă să dea în clocot.

Pune carnea în tigaia cu sos, împreună cu roşiile decojite şi ardeii tăiaţi rondele.

Mai lasă câteva minute pe foc, apoi presară verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.