Prajitura cu cirese si migdale

Printeaza

Prajitura cu cirese si migdale

Ingrediente:Prajitura cu cirese si migdale

  • 3 ouă
  • 100 g zahăr
  • 100 g unt
  • 100 g praf de budincă
  • 1 pacheţel praf de copt
  • 500 g cireşe proaspete
  • 1 cutie compot de ananas (rondele)
  • 100 g migdale
  • 1 pacheţel zahăr vanilat

Preparare:

Se desface cutia cu compot de ananas, se răstoarnă într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine rondelele de ananas. Se freacă untul cu zahărul până devine ca o spumă.

Se adaugă ouăle, praful de budincă, zahărul vanilat si praful de copt. Se amestecă bine, apoi se toarnă compoziţia într-o formă unsă şi tapetată cu făină.

Deasupra se aşază rondelele de ananas, iar în şi printre ele se pun cireşe cu codiţe. Se presară migdalele şi se coace prajitura la foc potrivit, 25-30 de minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Chiar ma gandeam sa fac o prajitura. In loc de cirese eu o sa pun visine din visinata. Cred ca o sa iasa buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.