Placinta cu carne tocata de pui si cascaval

Printeaza

Placinta cu carne tocata de pui si cascaval din: foi de placinta, carne tocata de pui, cascaval, unt, suc de rosii, marar, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Placinta_cu_carne_tocata_de_pui_si_cascaval

  • 1 pachet foi de placinta
  • 4 fire ceapa verde
  • 400g carne tocata de pui
  • 100g cascaval
  • 100g unt
  • 50ml suc de rosii
  • marar
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt si o prajim 20 secunde in ulei. Punem carnea tocata, amestecam bine si turnam 50ml suc de rosii. Presaram sare si piper si fierbem 30 minute pe foc moderat. La final adaugam mararul si patrunjelul tocate. In momentul in care s-a racit putin adaugam cascavalul ras.

Topim 100g unt cu care ungem 8 foi de placinta. Punem umplutura pe fiecare foaie si impachetam. Punem rulourile pe o tava tapetata cu foaie de copt si coacem 45 minute la foc moderat.

Placinta cu carne tocata de pui si cascaval

Placinta_cu_carne_tocata_de_pui_si_cascaval

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • placinta cu carne tocata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.