Pizza cu spanac si mozzarella

Printeaza

Pizza cu spanac si mozzarella din: drojdie, faina, sare, apa, zahar, ulei, spanac, mozzarella.

Ingrediente:Pizza_cu_spanac_si_mozzarella

pentru aluat:

  • un plic drojdie uscata
  • 500 g faina
  • o lingurita sare
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita zahar
  • o lingurita ulei

pentru umplutura:

  • 500 g spanac decongelat
  • 200 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, într-un vas, se amestecă făina cu drojdia, sarea, zahărul şi apa. Se frământă bine aluatul până când se dezlipeşte de vas si mâini, se scoate şi se mai frământă 5 minute pe masa presărată cu făină.

Se adaugă uleiul si se fră­mântă încă 5 minute. Se lasă la crescut o oră. Aluatul se împarte în două bucăţi, din care se întind două foi care se pun în tava unsă cu puţin ulei. Se repartizează spanacul scurs şi, deasupra, brânza. Se coace 15 minute.

Pizza cu spanac si mozzarella

Pizza_cu_spanac_si_mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.