Reteta zilei: Pizza cu spanac si ceapa

Printeaza

Pizza cu spanac si ceapa din: ulei de masline, ceapa rosie, spanac, aluat de pizza, sos de pizza, nucsoara mozzarella, ou, branza.

Pizza_cu_spanac_si_ceapa_04

Pizza cu spanac si ceapa

Ingrediente: 

  • 45ml ulei de masline
  • 1 ceapă roșie mică, tăiată în felii subțiri
  • 175g spanac proaspăt
  • 200 gr aluat de pizza
  • 300ml sos de pizza
  • nucsoara
  • 150g mozzarella
  • 1 ou
  • 25g brânză rasa

Mod de preparare:

Incalziti 1 lingura de ulei si rumeniti ceapa. Se adauga spanacul si gatiti 1-2 minute. Se scurge orice lichid.

Pizza_cu_spanac_si_ceapa
Se incalzeste cuptorul la 220 ° C.
Ungeti aluatul de pizza, pe care l-ati intins si l-ati asezat intr-o tava rotunda, cu ulei. Se întinde sosul de pizza apoi acoperiti cu amestecul de spanac.
Se presara nucsoara proaspat rasa.
Feliati mozzarella si asezati deasupra. Stropiti cu ulei.

Pizza_cu_spanac_si_ceapa_02
Coaceti timp de 10 minute, apoi se scoate din cuptor.
Faceti o gaura mica in aluat si spargeti oul in mijloc.

Pizza_cu_spanac_si_ceapa_03
Se presara cu branza rasa si dati din nou la cuptor timp de încă 5-10 minute.

Se serveste pizza imediat.

Pizza_cu_spanac_si_ceapa_04

Pizza cu spanac si ceapa

Pizza_cu_spanac_si_ceapa_04

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.