Pilaf cu ficatei de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de pilaf cu: orez, ficatei de pui, ulei, ceapa, morcovi, ardei gras, supa de legume, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g orez
  • 500g ficăţei de pui
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi(verde, roşu)
  • 750 ml supa de legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tocaţi-le mărunt. Căliţi-le în ulei până când se înmoaie, apoi adăugaţi orezul spălat în 2-3 ape.

Căliţi orezul împreună cu legumele 5-6 minute, la foc mic, după care adăugaţi supa şi 1 linguriţă sare. Fierbeţi orezul la foc mic 25-30 de minute, până când acesta absoarbe toată supa.

Intre timp, prăjiţi ficăţeii în ulei până când se rumenesc frumos pe toate părţile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.