Piept de pui cu varza

Printeaza

Piept de pui cu varza din: piept de pui dezosat, ciuperci, cepe, varza, cimbru, mustar, vin alb si piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_legume_si_branza_la_cuptor_02

  • 1 piept de pui dezosat
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 frunze de varză
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 pahar vin alb
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în 4 fâşii, apoi le baţi ca pentru şniţele. Toci ceapa şi ciupercile. Pui la călit ceapa şi ciupercile, adaugi cimbru, muştar şi piper. Umpli fiecare fâşie de pui cu compoziţia de ciuperci, apoi rulezi bine.

Opăreşti foile de varză 1 minut în apă clocotită, apoi înveleşti rulourile de pui cu ele. Le dai la cuptor pentru 20 de minute.

 

Piept de pui cu varza

Piept_de_pui_cu_legume_si_branza_la_cuptor_02

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.