Piept de pui umplut cu salam picant si cascaval

Printeaza

Piept de pui umplut cu salam picant si cascaval din: piepţi de pui file, salam picant, de preferinţă crud-uscat, caşcaval, sare, piper negru, faina, ou, pesmet, ulei.

Piept_de_pui _umplut_cu_salam_picant_si_cascaval

Ingrediente:

  • 1-2 piepţi de pui file
  • 16 felii de salam picant, de preferinţă crud-uscat
  • 100 g caşcaval feliat
  • sare
  • piper negru măcinat
  • făină
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Tai fiecare piept în jumătate, apoi crestezi adânc fiecare jumătate, transformând-o astfel în „buzunar”. Presari bucăţile atât în interior, cât şi în exterior cu sare şi piper. In interiorul fiecărui „buzunar”, pui câte o felie de caşcaval şi câte 4 feli­oare de salam suprapuse.

Prinzi marginile cu scobi­tori, apoi treci bucăţile de carne prin făină, pe urmă prin ou bătut şi pesmet. Rumeneşti cordon feu în baie de ulei încins şi îl scoţi pe hârtie absorbant tă. îl consumi cald.

 

Piept de pui umplut cu salam picant si cascaval

Piept_de_pui _umplut_cu_salam_picant_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.