Piept de porc cu mirodenii

Printeaza

Piept de porc cu mirodenii din: piept de porc, sare, piper, seminte de fenicul, usturoi, cimbru, ulei, lamaie.

Ingrediente:Piept_de_porc_cu_mirodenii

  • 1.5 kg piept de porc cu sorici
  • piper
  • sare
  • 2 linguri seminţe fenicul
  • cimbru
  • 4-5 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 lămâi

 

Mod de preparare:

Pui într-un mojar cimbru, fenicul, sare, piper, căţeii de usturoi şi uleiul şi le freci până obţii o pastă.

Tai pieptul de porc şi întinzi pasta de mirodenii. Rulezi şi legi cu o sfoară. Crestezi şoriciul, aşezi rulada în tavă şi o acoperi cu o folie de aluminiu.

O pui la cuptorul încins în prealabil, aproximativ o oră, dai folia la o parte şi stropeşti rulada cu zeamă de lămâie. Mai ţii la cuptor până se rumeneşte.

Piept de porc cu mirodenii

Piept_de_porc_cu_mirodenii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.