Peste fals – Pesce finto

Printeaza

Peste fals – Pesce finto din: cartofi, patrunjel, ton, maioneza, sare, usturoi.

 

Ingrediente:

  • 750 g cartofi
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 200 g ton din conserva
  • 125 g maioneza
  • Sare
  • 1 catel de usturoi tocat

Mod de preparare:

Fierbe cartofii cam 25 de minute, in apa cu sare. Scurge-i in strecuratoare, apoi cojeste-i cat sunt inca destul de calzi.

Fa un piure de cartofi, fie cu aparatul special, fie cu un zdrobitor de metal. Pune peste cartofi tonul, usturoiul si patrunjelul, amesteca bine si adauga sare dupa gust. Daca vrei poti adauga si zeama de lamaie.

Pune compozitia pe un platou. Da-i forma de peste. Decoreaza pestele cu maioneza, folosind seringa de bucatarie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.