Penne cu pesmet

Printeaza

Penne cu pesmet din: penne, ulei, pesmet, zahar.

Ingrediente:Penne cu pesmet

  • 1 pungă penne fără ou
  • 4 linguri ulei
  • 100 g pesmet
  • 100 g  zahar

 

Mod de preparare:

Se fierb pennele in apă cu puţină sare. Se lasă 30 de minute să se umfle. Se scurg  bine şi se amestecă cu pesmetul bine rumenit.

Intr-o tigaie se pune uleiul şi se încinge puţin, se adaugă pesmetul şi se amestecă conti­nuu să nu se ardă. Când a devenit auriu, se amestecă cu zahărul şi se pune peste penne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.