Paste de primăvară

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: tagliatelle, dovlecei, mazare, lamaie, menta, branza ricotta.

Ingrediente:Paste de primăvară

  • 350g de tagliatelle
  • 500g de dovlecei
  • 190g de mazăre proaspătă sau congelată
  • coaja şi sucul de la 1 lămâie necerată
  • o mână frunze de mentă
  • 250g de brânză ricotta

 

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, tăiaţi dovleceii în beţişoare subţiri, de lungimea unui deget.

Când pastele mai au două minute până să fie gata, adăugaţi dovleceii şi mazărea, apoi lăsaţi pe foc până când se înmoaie. Scurgeţi-le şi răsturnaţi-le la loc în cratiţă.

Adăugaţi sucul de lămâie, coaja şi mare parte din cantitatea de mentă, apoi asezonaţi după gust. împărţiţi compoziţia în 4 boluri, adăugaţi în fiecare bulgăraşi mici de ricotta şi presăraţi restul de mentă.

Paste de primăvară

Paste de primăvară

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.