Paste cu spanac, ton si branza

Printeaza

Paste cu spanac, ton si branza din: paste penne, ton în suc propriu, spanac, branza telemea, rosii, supă de legume, lămâie, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, fulgi de migdale.

Paste_cu_spanac_ton_si_branza

Ingrediente:

  • 500 g paste penne
  • 400 g ton în suc propriu
  • 300 g spanac
  • 250 g brânză telemea
  • 100 g roşii
  • 1 cană de supă legume
  • 1 lămâie
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 mână fulgi de migdale

Mod de preparare:

Pui într-un vas tonul scurs, peste care storci sucul de lămâie, presari piperul măcinat, după gust, şi coaja rasă de lămâie. Adaugi 2 linguri de ulei si dai deoparte.

Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi; le scurgi şi le treci printr-un jet de apă rece. Amesteci pâstele cu 5 linguri de ulei şi dai deoparte.

Cureţi spanacul, îl speli şi îl toci. Tai mărunt ceapa şi o că­leşti în uleiul rămas. După aproximativ 5 minute, adaugi usturoiul şi spanacul.

Mai ţii pe foc aproximativ 2 minute, după care torni supa şi mai laşi circa 5 minute la fiert, la foc potrivit. încorporezi pastele şi, la final, pui peştele.

Condi­mentezi cu sare şi piper, apoi serveşti cu brânză fărâmiţată, fulgi de migdale şi roşii felii.

Paste cu spanac, ton si branza

Paste_cu_spanac_ton_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.