Paste cu sos picant

Printeaza

Paste cu sos picant

Ingrediente:Paste cu sos picant

  • 250 g paste
  • 270 g rosii
  • 1-2 căţei de usturoi
  • o ceapă mare
  • un ardei iute
  • un vârf de cuţit de boia
  • ulei de măsline
  • 225 g sos de roşii
  • pătrunjel
  • ceapă verde

 

Mod de preparare:

Ceapa o toci mărunt şi o căleşti în ulei de măsline împreună cu roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, cu sosul de roşii, usturoiul şi ardeiul iute mărunţite.

Laşi să fiarbă circa 15 minute. Torni peste pastele fierte şi scurse, şi presari pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.