Paste picante

Printeaza

Paste picante din: paste fainoase, rosii, usturoi, piper rosu, branza de oaie, ulei de masline si sare.

Paste_cu_masline_si_sos_de_legume

 

Ingrediente:

  • 500 g paste făinoase
  • 500 g roşii
  • 2 căţei de usturoi mari
  • 3-4 boabe de piper roşu
  • brânză rasă din lapte de oaie
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi roşiile în apă clocotită cu o sită, pentru câteva secunde, apoi curăţaţi-le de coajă, scoateţi-le seminţele şi tocaţi-le miezul în cuburî mici.

Intr-o cratiţă, în câteva linguri cu ulei, căliţi usturoiul, puneţi pulpa de roşii şi lăsaţi amestecul să fiarbă încet, încă 20 de minute.

Amestecaţi din când în când, puneţi sare şi piper după gust pentru ca sosul să scadă potrivit.

Intre timp, fierbeţi macaroanele în apă clocotită, uşor sărată, vreme de 15 minute.

Combinaţi apoi rapid pastele cu sosul picant.

Aduceţi preparatul la masă, fierbinte, decorat cu brânză de oaie.

 

 

Paste picante

Paste_cu_masline_si_sos_de_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.