Paste cu sos de pui si bacon

Printeaza

Paste cu sos de pui si bacon din: paste, bacon, rozmarin, piept de pui, smantana, busuioc, parmezan.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_pui_si_bacon

  • 400 g paste, fierte şi scurse bine
  • 150 g bacon, tăiat mărunt
  • 1 linguriţă cu rozmarin uscat
  • 4 piepţi de pui tăiaţi în fâşii
  • 1 ceaşcă cu supa de pui
  • 1 ceaşcă cu smântână
  • busuioc proaspăt, pentru decor
  • parmezan, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Incălzeşte o tigaie pe foc. Pune bucăţile de bacon şi sotează-le până devin aurii. Scoate-le pe un prosop de hârtie.

Presară rozmarinul peste fâşiile de pui sare şi piper negru şi sotează-le pe  rând în tigaie, până devin aurii. Pune tot puiul şi baconul în tigaie, toarnă supa şi smântână şi lasă să fiarbă 5 minute. Asezonează.

Pentru a servi, amestecă compoziţia obţinută cu pastele calde şi presară deasupra parmezan şi busioc proaspăt.

Paste cu sos de pui si bacon

Paste_cu_sos_de_pui_si_bacon

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.