Paste cu masline, capere si fileuri de anchois

Printeaza

Paste cu masline, capere si fileuri de anchois din: paste rigatoni, sare, piper, usturoi, fileuri de anchois, ulei de masline, rosii decojite, masline negre, capere.

Ingrediente:Paste_cu_masline_capere_si_fileuri_de_anchois

  • 400 g paste scurte rigatoni
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • 6-8 fileuri de anchois
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 1 lingura capere tocate

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert o cantitate mare de apa cu sare; se asaza pastele si se fierb al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, se toacă usturoiul şi fileurile de anchois şi se călesc în ulei încins, într-o tigaie adâncă.

Se adaugă roşiile şi se fierb la foc moale cca 4 min. Apoi se adaugă măslinele şi caperele; se piperează după gust (nu se mai sărează, deoa­rece fileurile de anchois sunt deja sărate).  Se scurg pastele si se amesteca impreuna cu sosul; se repartizeaza pe farfurii si se servesc fierbinti.

Paste cu masline, capere si fileuri de anchois

Paste_cu_masline_capere_si_fileuri_de_anchois

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.