Paste cu legume si mozarella

Printeaza

O reteta de pasta cu legume si mozarella din: paste, sare, ceapa rosie, dovlecei, ulei, otet balsamic, piper, sos bolognese, mozarella si cimbru.

Ingrediente:Paste cu legume si mozarella

  • 400 g paste
  • sare
  • 2 cepe roşii
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g dovlecei
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsamic
  • piper
  • 1 borcan de sos Bolognese
  • 250 g mozarella
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare, con­form indicaţiilor de pe ambalaj. Apoi se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Ceapa şi dovleceii se taie felii, iar ardeiul gras, cuburi.

Prăjeşte legume­le în ulei 4-5 minute, apoi adaugă oţetul balsamic, sa­rea şi piperul. încălzeşte sosul şi adaugă mozarella.

Se lasă pe foc până când amestecul devine fierbinte. Se pun pastele pe farfurii, apoi sosul, iar la mijloc se adaugă legumele şi se ornează cu cimbru.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.