Paste cu carnati si patrunjel

Printeaza

Paste cu carnati si patrunjel din: paste, branza topita, smantana, carnati picanti, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Paste_cu_carnati_si_patrunjel

  • o punga paste scurte
  • un tub de branza topita
  • 200 ml smantana
  • 2 carnati picanti
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare. Intre timp, smântână şi brânza topită se pun pe foc şi se lasă până se topeşte brânza. Cârnaţii se taie rondele, care se prăjesc uşor într-o tigaie fără ulei. Pastele scurse se amesteecă bine cu sosul de smântână: şi se pun în vasul de cuptor.

Se aşază şi rondelele de c cârnaţi şi se dau la cuptor pentntru 15 minute. Se aduc la masăă cu puţin piper şi pătrunjel.

Paste cu carnati si patrunjel

Paste_cu_carnati_si_patrunjel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicioase pastele alea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.