Parfait cu fistic si visine

Printeaza

O reteta delicioasa de parfait cu: smantana, iaurt, zeama de lamaie, zahar, visine, fistic.

Ingrediente:

  • 200 ml smântână
  • 200 ml iaurt gros
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 150 g zahăr
  • 250 g vişine fără sâmburi
  • 50g  fistic

 

Mod de preparare:

Amesteci bine smântână cu iaurtul, sucul de lămâ­ie şi zahărul. Adaugi vişine­le fără sâmburi şi scurse bi­ne de zeamă şi fisticul tăiat pe jumătate.

Torni compoziţia într-o formă dreptunghiulară, o ornezi cu vişine cu codiţă şi o dai la congelator pentru 12 ore.

Introduci fundul formei în apă fierbinte pentru câteva secunde şi răstorni parfait-ul pe un platou de servit. Garniseşti cu sirop de dulceaţă de vişine şi îl ser­veşti tăiat felii.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Parfait-ul asta e buna rau!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.