Papara de paine cu cas

Printeaza

 Papara de paine cu cas

Ingrediente:Papara de paine cu cas

  • 10 felii de pîine
  • 2 ceşti de lapte
  • 4 linguri brînză de oi
  • 100 g unt
  • sare
  • 1 lingură caşcaval ras

Mod de preparare:

Ungem cu unt o formă sau un vas care merge la cuptor. Batem laptele cu un ou. Tăiem felii groase de 2 cm, le muiem în lapte amestecat cu ou (nu le ţinem prea mult ca să nu se transforme în cocă). Aşezăm în formă, la fund, un rînd de pîine, iar deasupra caş dat pe râzătoare sau tăiat în bucăţi mici. Apoi din nou un rînd de pîine, un rînd de caş şi aşa mai departe, pînă cînd forma rămîne de trei degete goală, fiindcă pa­para creşte.

In laptele rămas în vas adăugăm un ou bătut bine, puţină smîntînă, sare şi tur­năm totuj peste pîine. Presărăm pe dea­supra caşcaval ras, pesmet mărunt şi cî­teva bucăţele de unt cît aluna.

Dăm papara la cuptor pentru 25-30 minute. Servim în forma în care s-a copt papara.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea sunt fana cas. Nu-mi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.