Musaca de cartofi cu ciuperci

Printeaza

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ingrediente:Musaca de cartofi cu ciuperci

  • 1 kg cartofi
  • 100 ml lapte
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • 100 ml smântână
  • 2 cutii ciuperci
  • 3-4 cepe
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • 2 ouă
  • 1 lingură sare
  • condimente (chili, ienibahar, nucşoară, cimbru)

 

Mod de preparare:

Cartofii se pregătesc ca pentru piure. Ceapa tocată mărunt se căleşte în apă şi ulei. Ciupercile se dau prin maşina de tocat, iar când ceapa a fost gata se adaugă ciupercile împreună cu restul ingredientelor.

Intr-un vas de Jena uns, se pune un strat de piure, un strat de ciuperci şi iar un strat de piure de cartofi. Deasupra garnisim cu smântână degresată. Se dă la cuptor 30- 40 minute. Se serveşte cu salată verde şi mărar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.