Mic dejun gratinat cu branza si verdeata

Printeaza

Mic dejun gratinat cu branza si verdeata din: cartofi, ulei, ceapa, usturoi, bacon, branza, rosii, patrunjel.

Ingrediente: Mic dejun gratinat cu branza si verdeata

  • 900 g cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe taiate felii subtiri
  • 2 catei usturoi pisati
  • 200 g felii bacon, taiat mare
  • 100 g branza rasa
  • 4 rosii taiate felii
  • 3 linguri patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul. Se fierb cartofii timp de cca. 8 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se rad. Se caleste ceapa, se adauga usturoiul si baconul si se mai lasa inca 2 minute. Se asezoneaza, se pune peste cartofi amestecul cu ceapa, apoi se adauga branza si se amesteca.

Se pune totul intr-o tigaie si se inabuse la o temperatura medie timp de 10 minute.

Se pune amestecul intr-o forma termorezistenta, care a fost unsa, apoi se pun deasupra rosiile.

Se amesteca restul de ulei cu patrunjelul verde si se stropesc rosiile. Se da la cuptor cca. 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.