Menuet cu ardei

Printeaza

Menuet cu ardei din: ardei, ciuperci, ficat de pui, unt, porumb, branza, smantana, usturoi, chimen, curry, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Menuet cu ardei

  • 3 ardei grasi (rosu, galben-portocaliu, verde)
  • 400g ciuperci tăiate
  • 200g ficat de pui
  • 100 g unt
  • 250 g porumb fiert
  • 200 g brânză vaci
  • 50 g smântână
  • 3 căţei de usturoi
  • un vârf de cuţit chimen
  • un vârf de cuţit curry
  • un vârf de cuţit busuioc
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Ardeii se spală şi se curăţă de seminţe. Se taie în jumătăţi sub forma unor bărcuţe, apoi se umplu pe rând cu următoarele amestecuri.

Ficatul de pui se spală şi se căleşte în unt. Când este gata prăjit, se amestecă cu blenderul sau se dă prin maşina de tocat, obţinându-se astfel o cremă uniformă.

Se sărează şi se piperează după gust şi se amestecă apoi cu 125 g ciuperci.

Se aranjează cu lingura în două dintre bărcuţele de ardei.

Brânza de vaci se amestecă cu smântâna, cu usturoiul tocat mărunt, cu chimenul şi cu busuiocul.

Se săreaza şi se piperează. Se umplu cu ea alte două dintre jumătăţile de ardei.

Ultimele două jumătăţi se umplu cu boabe de porumb amestecate cu ciupercile rămase, cu o nucă de unt, cu curry, cu sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.