Somon in sos caramelizat pe pat de fasole verde din: somon, fasole verde, sos de soia, apa, vin de orez, zahar brun, ulei de susan, usturoi, ghimbir, seminte de susan, amidon. Ingrediente: 1 bucata file de somon 1/2 kg fasole verde orez fiert, pentru servire Ingrediente marinata: 3 linguri sos de soia 1 lingura de […]
Reteta zilei: Tocanita de vita cu ciuperci
Tocanita de vita cu ciuperci din: vita, ulei de masline, sare, piper, ciuperci, ceapa, morcovi, telina, cartofi, supa de vita, vin rosu, pasta de tomate, cimbru, rozmarin, dafin. Ingrediente: 2 kg pulpa de vita 3 linguri ulei de măsline 1/2 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru proaspăt măcinat 500gr ciuperci feliate 1 ceapa, curatat si […]
Reteta zilei: Piept de pui in sos de otet balsamic
Piept de pui in sos de otet balsamic din: piept de pui, otet balsamic, usturoi, ulei de masline, sare, piper, unt, miere. Ingrediente: 2 piepti de pui ¼ cană de oțet balsamic 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de măsline sare si piper 1 lingura de unt 2 linguri otet balsamic 3 linguri de […]
Reteta zilei: Tarte cu capsuni si aluat de migdale
Tarte cu capsuni si aluat de migdale din: curmale, migdale, lapte de cocos, zmeura, capsuni. Ingrediente: 12-14 curmale ¼ ceasca migdale 1 cutie lapte de cocos ¼ ceasca zmeura ¼ cană de căpșuni, felii Mod de preparare: Pregatiti ingredientele. Într-un blender adaugati curmalele și migdale si procesati. Pastrati deoparte. In 2 tavi mici adaugati hartie […]
Reteta zilei: Salata de fenicul si portocale
Salata de fenicul si portocale din: portocale, minole, mandarine, portocala rosie, fenicul, avocado, ceapa, ulei de masline, otet, miere, sare, piper, menta. Ingrediente: 3 portocale 2 minnole 3 mandarine 1 portocala rosie ½ bulb de fenicul, feliat foarte subțire 1 avocado, decojit, fără sâmburi și tăiat ½ ceapa, decojita și tăiata felii subțiri ⅓ ceașcă […]
Pofta buna!