Mamaliga ciobaneasca cu smantana

Printeaza

Mamaliga ciobaneasca cu smantana din: malai, lapte, sare, cas de oaie, unt si smantana.

 

Ingrediente:

  • 350 g malai
  • 1,5 l lapte
  • 1 lingurita sare
  • 300 g cas de oaie
  • 100 g unt
  • 200 g smantana

 

 

 

 

Mod de preparare:

Pui laptele la fiert cu o linguriţă de sare. Când clocoteşte, adaugi mălaiul şi faci o mămăliguţă pripită.

Când e gata, iei mămăliga de pe foc şi o amesteci cu caş şi unt. Serveşti imediat mămăliga cu smântână deasupra.

Mamaliga ciobaneasca cu smantana

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Mămăligă cu brânză şi iaurt

Mămăligă cu brânză şi iaurt din: malai, apa, sare, branza, iaurt. Ingrediente: 500 ml apă 180g făină de mălai 1 linguri de sare 100g brânză slabă 2 linguri de iaurt   Mod de preparare: Se pun 500 ml de apă la fiert, într-un ceaun sau o oală, la foc mare, pentru a scurta procesul. Când […]

 

Mamaliga cu branza si smantana

Mamaliga cu branza si smantana din: malai, apa, sare, branza de vaci, smantana. Ingredinte: 1 cana malai 2 cani apa o lingurita sare branza de vaci smantana   Mod de preparare Intr-o oala se pun apa si sarea si se presara malaiul imediat. Se amesteca repede continuu, in timp ce apa si malaiul fierb pe […]

 

Mamaliga cu carne de porc si legume

Mamaliga cu carne de porc

Mamaliga cu carne de porc din: piept de porc, vin, malai, unt, rosii, castraveti, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 4 felii de piept de porc fără os 100 ml vin alb 170 g mălai 50 g unt 4 roşii cherry 2 castraveţi 1 lingură de ulei 1 verdeaţă pentru decor 1/2 linguriţă de fulgi de chili […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. si cu niste oua ochiuri merge brici 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.