Legume sote

Printeaza

Legume sote din: cartofi, broccoli, sparanghel, sunca, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Legume_sote

  • 1,2 kg cartofi
  • 600 g amestec concelat de broccoli si sparanghel
  • 400 g sunca
  • sare
  • piper
  • 2 lingri patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se fierb într-o cantitate mică de apă cu sare tmp de cca. 25 min. Se încălzesc legumele congelate 8-10 min. Se adaugă şunca tăiată cuburi. Se potriveşte de sare şi piper. Se scurg cartcfii şi se decojesc. Se aşază pe 4 farfurii, cu amestecul de broeeoli şi sparanghel.

Se toacă pătrunjelul şi se presară pe legume. Acest preparat din legume este o garnitură perfectă pentru o friptură de pui sau porc.

Legume sote

Legume_sote

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.