Legume cu spanac şi parmezan

Printeaza

Legume cu spanac şi parmezan din: spanac, ceapa, usturoi, varza de bruxelles, morcovi baby, porumb boabe, ciuperci, parmezan, unt, scortisoara, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Legume_cu_spanac_si_parmezan

  • 500 g spanac congelat
  • o ceapa
  • doi catei de usturoi
  • 500 g varza de Bruxelles
  • 200 g morcovi baby
  • 200 g porumb boabe din conserva
  • 300 g ciuperci
  • 100 g parmezan
  • 75 g unt
  • o lingura scortisoara
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spanacul se decongelează şi se pune într-o strecurătoare. Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Se încinge puţin ulei într-o tigaie, se pun ceapa şi ustu¬roiul, se călesc cinci minute, apoi se adaugă spanacul.

Se condimentează, se adaugă o cană cu apă şi se lasă să fiarbă până scade compoziţia. Varza de Bruxelles şi morcovii se fierb separat în apă cu sare, se scurg şi se pun într-un bol. Se topeşte untul într-o cratiţă, se adaugă trei linguri cu ulei, se pun ciupercile şi se prăjesc. Se adaugă varza şi morcovii, porumbul, sare, piper şi scorţişoara.

Se amestecă şi se prăjesc până încep să devină aurii. Se pune spanacul pe un platou, se aşază deasupra legumele prăjite şi se presară cu parmezan ras. Se servesc imediat, altfel isi schimba complet gustul.

Legume cu spanac şi parmezan

Legume_cu_spanac_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.