Hamburgeri

Printeaza

O reteta gustoasa de hamburger din: carne de porc, kaizer, cascaval, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Hamburgeri

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 250 g kaizer
  • 250 g cascaval
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică, iar kaizerul se curăţă de partea cu şorici şi se taie cubuleţe foarte mici. Intr-un castron mai mare se aşază carnea, kaizerul şi caşcavalul ras.

Se condimentează cu sare şi piper.

Cu ajutorul unei linguri sau cu mâna se ames­tecă compoziţia de carne, se adaugă pesmetul şi se omogenizează foarte bine.

Se formează cu mâna udă hamburgeri potriviţi, se pun pe grătar şi se frig pe ambele părţi. Se servesc cu pâine prăjită, roşii şi salată.

 Hamburgeri

Hamburgeri

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • compozitie hamburger

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.