Gyros cu miel si pui

Printeaza

O reteta delicioasa de Gyros cu miel si pui din: cotlet de miel, piept de pui, ulei de masline, paine, iaurt, castraveti, zeama de lamaie, salata verde, ceapa si rosie.

Ingrediente:Gyros cu miel si pui

  • 450 g cotlet de miel
  • 2 felii piept de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6 felii mari de paine
  • 175 g iaurt
  • 8 linguri castraveti
  • zeama de la o lamaie
  • 1 salata verde
  • 1 ceapă albă
  • 1 rosie mare taiat in 6 felii

Mod de preparare:

Preincalzeste gratarul. Carnea de miel si de pui se unge cu ulei de masline, sare si piper. Painea se unge si ea cu restul de ulei de masline. Se lasa carnea sa se rumeneasca pe gratar, la fel si fainea. Intr-un bol mare se amesteca iaurtul, castravetii si sucul de lamaie cu putina sare.

Se intinde acest amestec pe fiecare felie de paine. Se adauga carnea de miel si cea de pui si se orneaza cu salata verde, rosii si ceapa. In loc de paine se poate folosi si lipie.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.