Gusa fiarta

Printeaza

O reteta simpla de gusa fiarta din: gusa de porc impanata cu carne alba, usturoi, sare, piper, boia si maruntaie.

Ingrediente:Guşă fiartă

  • o bucată de guşă de porc împănată cu carne albă
  • usturoi pisat
  • sare
  • piper
  • boia
  • măruntaie

 

Mod de preparare:

Se decupează o bucată cu şoric din guşa porcului, groasă de circa 8 cm. Se pune la fiert împreună cu măruntaiele mai bine de o oră. Se scoate şi cât e încă fierbinte i se fac nişte crestături în care se pune ustur­oi pisat.

Se tăvăleşte apoi bucata printr-un amestec de sare, piper şi boia. Se lasă la rece până a doua zi. Tăiată felii subţiri se serveşte cu muştar după un păhărel de răchie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.