Gogosi grecesti

Printeaza

Gogosi grecesti

Ingrediente:Gogosi grecesti

  • 2 cani apa
  • 1/2 cana unt
  • putina sare
  • 1 cana faina
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • miere
  • scortisoara

Mod de preparare:

Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cind incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca
incontinu, pina se ingroasa.

Se da la o parte, se lasa citeva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cite unul, mestecind incontinu.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cite o lingura plina din compozitie la prajit.

Se prajesc uniform la temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii.

Se scot, se asaza pe platou, se pune miere deasupra si scortisoara.Se servesc calde sau reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.