Frigarui de vita cu ardei si rosii

Printeaza

Frigarui de vita cu ardei si rosii din: muşchi de vită, vin rosu, ardei capia, ceapa alba, rosie, usturoi, ulei, otet balsamic, cimbru, piper.

Frigarui_de_vita_cu_ardei_si_rosii

Ingrediente:

  • 400 g muşchi de vită
  • 100 ml vin roşu
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe albe
  • 1 roşie
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingură de oţet balsamic
  • 1 fir de cimbru
  • 1/2 linguriţă de piper
  • 1/2 linguriţă de fulgi de chili
  • sare

Mod de preparare:

Pregăteşte o marinată din ulei, vin, oţet balsamic, usturoi tocat, o cea­pă tăiată în rondele, cimbru, piper şi chili. Taie muşchiul în cubuleţe şi pune-le în marinată.

Dă la rece două ore. Scoate, scurge carnea şi înfi­ge bucăţile pe beţe de frigăruie, alternând cu rondele de ceapă, roşie şi ardei capia.

Frige-le până ce se rumenesc uniform. Le poţi servi cu sos de ardei iute şi cartofi prăjiţi.

Frigarui de vita cu ardei si rosii

Frigarui_de_vita_cu_ardei_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.