File de vaca cu fasole

Printeaza

File de vaca cu fasole din: fileuri de vita, cartofi, fasole verde, supa instant, rosii, suc de portocale, margarina, sos de soia, usturoi, cimbru.

Ingrediente:Retete_1

  • 4 fileuri de vita
  • 600 g cartofi
  • 500 g faole verde
  • 250 ml supa instant
  • 250 g rosii mici
  • 100 ml suc de portocale
  • 50 g margarina
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 catei de usturoi
  • 1 fir de cimbru

 

Mod de preparare:

Usturoiul curăţat şi tocat mărunt îl amesteci cu so­sul de soia şi sucul de portocale. Carnea spălată şi ştearsă o pui la marinat în sos pentru o oră. Cartofii spălaţi îi pui la fiert 20 de minute în apă cu sare. Fasolea curăţată şi spăla­tă, împreună cu cimbrul, le adaugi în supa instant şi o laşi la fiert 20 de minute.

Scoţi carnea de la mari­nat şi o prăjeşti 5 minute pe fiecare parte, folosind o lingură de margarină. Roşiile spălate le tai în două. Pui pe un platou fileurile de vacă, iar de jur împrejur fasolea, cartofii si feliile de roşii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.