Ficat la tigaie cu legume si salata

Printeaza

 Ficat la tigaie cu legume si salata

Ingrediente:Ficat la tigaie cu legume si salata

  • 1,200 kg ficat de vilă sau porc
  • 2 linguri de făină
  • sare
  • piper
  • ulei sau unt pentru prăjit
  • 600 g legume (cartofi, fasole fidea, morcovi sau mazăre)
  • salată
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Ficatul se curăţă ji se taie felii. Se dă prin făină apoi se frige într-o tigaie în grăsimea încinsă pentru a rămîne în singe, iar la sfârşit se sărează.

Dacă se sărează înainte de a fi fript, se întăreşte. Se serveşte cu sote de legume si cu o salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.